Herttoniemi

Avaralta ja valoisalta kuntosalilta löytyy kaikki, mitä tarvitset tehokkaaseen ja monipuoliseen harjoitteluun. Kattavaan laitevalikoimaamme kuuluu mm. Technogymin, Kraftwerkin, Life Fitnessin ja Panattan laitteita. Salillamme on myös hyvin varusteltu vapaapaino-osasto, josta löytyy vipuvarsilaitteita ja runsaasti tankoja, kahvakuulia ja käsipainoja.

Aerobiselta puolelta löytyvät Technogymin kuntopyörät, cross-Trainerit, juoksumatot, stepperit sekä Concept-soutulaitteet tekevät aerobisesta harjoittelusta miellyttävää ja tehokasta. Valinnanvaraa laitteissa ja harjoittelumuodoissa löytyy siis kaikille liikunnanharrastajille, olitpa sitten pidempään treenannnut tai vasta-alkaja.

Yläkerrassa on tilava venyttelyalue sekä Technogymin Easyline-kiertoharjoittelusarja

Kuntosaliharjoittelu on helppo aloittaa Activella, sillä jäsenille on järjestetty ilmainen starttikurssi, jossa Personal Trainerit antavat laiteopastusta sekä vinkkejä kuntosaliharjoitteluun. Asiantuntevat Personal Trainerimme suunnittelevat sinulle tarvittaessa tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaisen yksilöllisen liikuntaohjelman.

Katso kuvagalleria Herttoniemen kuntosalilta

Kuntokeskus sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Mc Donalsilta n. 150m Itään.

Kuntoklubi Herttoniemi, hinnat

  • Liittymismaksu 29€
  • Kokopäiväkortti 24,90€/4vk (12kk Jäsenyys)
  • Aamupäiväkortti 29,90€/4vk (1kk irtisanoutumisaika)
  • Kokopäiväkortti 53,90€/4vk (1kk irtsanoutumisaika)
  • 10 x kortti 99€
  • Kertamaksu 20€

Asiakaspalvelun aukioloajat TI 16-20 ja PE 15-19
Jäsenyydestä voit erota milloin tahansa yhden kuukauden irtisanomisajalla.
Hinnasto koskee Herttoniemen kuntosalia