Kerava

Keravan Active Kuntoklubi sijaitsee katutasolla aivan ydinkeskustassa Anttilan talossa. Avaralta ja valoisalta kuntosalilta löytyy kahdesta kerroksesta kolme salia eli kaikki mitä tarvitset tehokkaaseen ja monipuoliseen harjoitteluun. Kattavaan laitevalikoimaamme kuuluu mm. Technogymin, Kraftwerkin, Life Fitnessin ja Panattan laitteita. Salillamme on myös hyvin varusteltu vapaapaino-osasto, josta löytyy mm. runsaasti vipuvarsilaitteita, kahvakuulia ja tankoja ja käsipainoja.

Aerobiselta puolelta löytyvät Technogymin kuntopyörät, cross-Trainerit, juoksumatot, stepperit ja variot sekä Concept-soutulaitteet tekevät aerobisesta harjoittelusta miellyttävää ja tehokasta. Valinnanvaraa laitteissa ja harjoittelumuodoissa löytyy siis kaikille liikunnanharrastajille, olitpa sitten pidempään treenannut tai vasta-alkaja.

Kuntosaliharjoittelu on helppo aloittaa Activella, sillä jäsenille on järjestetty ilmainen starttikurssi, jossa Personal Trainerit antavat laiteopastusta sekä vinkkejä kuntosaliharjoitteluun. Asiantuntevat Personal Trainerimme suunnittelevat sinulle tarvittaessa tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaisen yksilöllisen liikuntaohjelman.

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun kuntoklubiimme.

Katso kuvagalleria Keravan Kuntoklubilta

Kuntoklubi Kerava, hinnat

  • Liittymismaksu: 29,90€
  • Aamupäiväkortti: 29,90 eur./4vk. (05.00-14.00)
  • Kuntosalimaksu: 53,90€ /4vk.
  • Kertamaksu: 20,00€
  • 10 x kortti: 99,00€

Asiakaspalvelun aukioloajat ma-to 16-20
Jäsenyydestä voit erota milloin tahansa yhden kuukauden irtisanomisajalla.