Puistola

Puistolan kuntokeskus sijaitsee kävelykadun varrella n. 300m juna-asemalta Tapuliin päin. Avaralta ja valoisalta kuntosalilta löytyy kaikki, mitä tarvitset tehokkaaseen ja monipuoliseen harjoitteluun. Kattavaan laitevalikoimaamme kuuluu mm. Technogymin, Kraftwerkin, Life Fitnessin, Impulsen, Frapin ja Panattan laitteita. Salillamme on myös hyvin varusteltu vapaapaino-osasto, josta löytyy mm. runsaasti vipuvarsilaitteita, kahvakuulia, tankoja ja käsipainoja.

Aerobiselta puolelta löytyvät Technogymin kuntopyörät, cross-Trainerit, juoksumatot, stepperit sekä Concept-soutulaitteet tekevät aerobisesta harjoittelusta miellyttävää ja tehokasta. Valinnanvaraa laitteissa ja harjoittelumuodoissa löytyy siis kaikille liikunnanharrastajille, olitpa sitten pidempään treenannnut tai vasta-alkaja.

Kuntosaliharjoittelu on helppo aloittaa Activella, sillä jäsenille on järjestetty ilmainen starttikurssi, jossa Personal Trainerit antavat laiteopastusta sekä vinkkejä kuntosaliharjoitteluun. Asiantuntevat Personal Trainerimme suunnittelevat sinulle tarvittaessa tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaisen yksilöllisen liikuntaohjelman.

Pukuhuoneet ovat tilavat ja siistit ja treenin jälkeen voit rentoutua saunan miellyttävässä lämmössä.

Kuvagalleria Puistolan Kuntoklubilta

 

Kuntoklubi Puistola, hinnat

  • Aamupäiväkortti 29,90€ / 4vk (1kk irtisanoutumisaika)
  • Kokopäiväkortti 53,90€ / 4vk (1kk irtsanoutumisaika)
  • Liittymismaksu 29,90€

Asiakaspalvelun aukioloajat: ke klo 16.00 – 20.00
Asiakaspalvelu palvelee sinua puhelimitse kaikkina arkipäivinä klo 16.00 – 20.00, Puh. 010 396 6300

Jäsenyydestä voit erota milloin tahansa yhden kuukauden irtisanomisajalla.