Active Kerava

Kauppakaari 1, 04200 Kerava (sisäänkäynti kävelykadulta)
Vastaanotto auki ma-to klo 16-20
010 396 6300 / info@activeclubs.fi

Keravan Active sijaitsee katutasolla aivan ydinkeskustassa Prisman vieressä. Lähistöltä löytyy runsaasti parkkitilaa ja asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka salille.

Monipuoliseen ja tehokkaaseen treeniin tilaa löytyy kahdesta kerroksesta. Kattavaan laitevalikoimaamme kuuluu mm. Technogymin, Kraftwerkin, Life Fitnessin ja Panattan laitteita. Salillamme on myös hyvin varusteltu vapaapaino-osasto, josta löytyy mm. runsaasti vipuvarsilaitteita, kahvakuulia, tankoja sekä käsipainoja.

Aerobiselta puolelta löytyvät Technogymin kuntopyörät, crosstrainerit, juoksumatot, stepperit ja variot. Concept-soutulaitteet tekevät aerobisesta harjoittelusta miellyttävää ja tehokasta. Valinnanvaraa laitteissa ja harjoittelumuodoissa löytyy siis kaikille liikkujille, olitpa sitten pidempään treenannut tai vasta-alkaja.

Asiantuntevat Personal Trainerimme suunnittelevat sinulle tarvittaessa tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaisen yksilöllisen liikuntaohjelman.

Tervetuloa!

Liity jäseneksi

Täytä yhteystietosi ja henkilökuntamme on Sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä klo 16-20 välillä! Voit myös liittyä jäseneksi Keravan salin vastaanotossa ma-to klo 16-20.

Yhteystietojasi ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

    *Pakolliset kentät