Active Savio

Koivikontie 6, 04260 Kerava
Vastaanotto palvelee Keravan keskustan toimipisteessä ma-to klo 16-20
010 396 6300 / info@activeclubs.fi

Active Kuntoklubi Saviolta löytyy kaikki mitä tarvitset tehokkaaseen ja monipuoliseen harjoitteluun!

Kattavaan laitevalikoimaamme kuuluu mm. Technogymin, Kraftwerkin, Impulsen ja Panattan laitteita. Salillamme on myös hyvin varusteltu vapaapaino-osasto, josta löytyy runsaasti vipuvarsilaitteita, kahavakuulia, tankoja ja käsipainoja.

Aerobiselta puolelta löytyvät Technogymin kuntopyörät, crosstrainerit, juoksumatot, stepperit sekä Concept-soutulaitteet tekevät aerobisesta harjoittelusta miellyttävää ja tehokasta. Valinnanvaraa laitteissa ja harjoittelumuodoissa löytyy siis kaikille liikunnanharrastajille, olitpa sitten pidempään treenannnut tai vasta-alkaja.

Kuntosaliharjoittelu on helppo aloittaa Activella, sillä jäsenille on järjestetty ilmainen starttikurssi, jossa Personal Trainerit antavat laiteopastusta sekä vinkkejä kuntosaliharjoitteluun. Asiantuntevat Personal Trainerimme suunnittelevat sinulle tarvittaessa tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaisen yksilöllisen liikuntaohjelman.

Liity jäseneksi

Täytä yhteystietosi ja henkilökuntamme on Sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä klo 16-20 välillä! Voit myös liittyä jäseneksi Keravan salin vastaanotossa ma-to klo 16-20.

Yhteystietojasi ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

    *Pakolliset kentät